UITLEG
Het is al heel wat jaren dat ik de bijbel lees. Sinds bijna 40 jaar maak ik daar bijna dagelijks studie van. En bijna het zelfde aantal jaren preek ik wekelijks vanuit die zelfde bijbel.

Verveelt het? Eerlijk gezegd: hoe meer ik lees en bestudeer, hoe meer ik steeds verwonderd blijf en telkens weer nieuwe aspecten zie.

De laatste tijd valt mij op: de enorme geloofskracht van iemand als de apostel Paulus. Wat een mens! Vol vuur spreekt hij; vol vuur leeft hij. Paulus (3 – 60 AD, de exacte tijdgenoot van Seneca) moét iets hebben meegemaakt, dat zijn leven heeft veranderd.

Discussiëren over deze preek?
Klik hier om te discussiëren over deze preek

Abonneer je gratis op de Preek van de Week

        Als je je abonneert op de Preek van de Week ontvang je deze elke zondagmorgen in je mail.