UITLEG
Als je jong bent heb je het idee: ik ga de wereld veranderen! Je droomt ervan om grote daden te verrichten, waardoor de wereld door jou heel anders zal worden dan voorheen. Maar … we kunnen niet allemaal Bill Gates worden, Jeff Bezos, Beyoncé of Michelle Obama.

Waar velen Martin Luther King bewonderen, Moeder Theresa of Máxima: ons bestaan komt vaak niet verder dan een gezinnetje, ergens een baan, een beetje omzien naar je familie en wat mensen om je heen. Erg? Nee. Realiteit. Hoewel sommigen hele spannende en betekenisvolle levens lijken te hebben is er niets mooiers dan ‘het gewone leven’.

Discussiëren over deze preek?
Klik hier om te discussiëren over deze preek

Abonneer je gratis op de Preek van de Week

        Als je je abonneert op de Preek van de Week ontvang je deze elke zondagmorgen in je mail.